• Doživite neverjetno razkošje podeželja in se pustite razvajati kot super zvezdniki.

  • Black Royal Resort
 • Doživite neverjetno razkošje podeželja in se pustite razvajati kot super zvezdniki.

  • Black Royal Resort
 • Doživite neverjetno razkošje podeželja in se pustite razvajati kot super zvezdniki.

  • Black Royal Resort
Black Royal Resort

∼ Nastanitev ∼

Black Royal Resort

Ko vas cesta od Črnomlja proti Kolpi skozi gozd pripelje na svetlo, sončno jaso, ste našli Desinec. Pred vami je vasica, ki se ponaša s pridnimi ljudmi in idilično pokrajino. Ob cerkvici na gričku se stiska gruča hiš, obdanih z bogatimi vrtovi, negovanimi zelenicami, cvetočimi travniki in obdelanimi polji. Čisto na koncu vasi pa vas že pričakuje tradicionalna hrastova lesena hiša, ki smo ji dodali nekaj modernih poudarkov. Dobrodošli!

Doživite razkošje podeželja in se pustite razvajati kot zvezdniki.

∼ Ponudba ∼

Nepozabna izkušnja

Namestitev - Black Royal

Namestitev

Black Royal Resort vabi v 4 nadstandardne sobe in vas razvaja z dodatno wellness ponudbo.

Apiterapija in medena masaža

Apiterapija & medena masaža

Edinstveno doživetje v udobnih sobah ob čebelnjaku, ki ugodno vpliva na tvoje počutje. 

Steak House - Black Royal

Steak house

Black Royal Resort ima lastno Black Angus govedo kar daje izjemen okus zorjenim steakom.

Dodatna ponudba

∼ Prijaznost in zanesljivost ∼

Zvezdniško razvajanje v Black Royal Resortu še ni končano. Pripravili smo vam še nekaj dodatne ponudbe na samem posestvu in v njegovi okolici:

 

 • ogled Black Angus govedi na pašnikih
 • ogled največje sončne elektrarne v Beli krajini
 • ogled zbirke starih avtomobilov
 • vožnja s kočijo
 • ogled obore z jeleni, damjaki in divjimi prašiči
 • kopanje na kopališčih ob Kolpi
Dodatna ponudba - Black Royal
Black Royal Resort

Privoščite si bivanje v luksuzni hišici na robu idilične belokranjske vasice.

Raziskovanje - Bela Krajina

Raziskovanje

∼ Odkrijte nova obzorja ∼

Black Royal Resort je odlično izhodišče za raziskovanje Bele krajine. Ta vas bo navdušila s svojo neokrnjeno naravo: povzpnite se na Mirno goro, od koder se lahko razgledate po celi pokrajini, odkolesarite po označenih kolesarskih poteh ob Kolpi in poiščite skrite kotičke med vrtačami, brezami in steljniki. Morda kje ugledate še črnega močerila – sorodnika slavne Postojnske človeške ribice.

 

Belokranjci imamo za seboj razgibano zgodovino, ki je lično predstavljena v različnih muzejskih zbirkah, v katerih boste našli vse od rimskega meča do orožja iz osamosvojitvene vojne.

 

Dodobra se lahko spoznate z običaji in tradicijami, na katere smo domačini zelo ponosni. Naš največji praznik je Jurjevanje, pri nas pa se lahko naučite še speči presto ali pogačo, izveste vse o belokranjskih pisanicah, belih lanenih oblačilih in se kot »pastirče mlado« zapodite za ovcami.

 

Seveda vas ne bomo pustili niti lačnih niti žejnih. Naša pokrajina  vabi v »trtje«, kjer vas čaka žlahtna kapljica, na kmetijah in v restavracijah pa boste našli vse od tradicionalnih domačih jedi do vrhunske kulinarike.

 

www.belakrajina.si

Cras justo odio in, egestas eget quam. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

John Doe

∼ Porta Cras Purus ∼

∼ Rezervacija ∼

Povpraševanje

Z veseljem vam pomagamo ali svetujemo.

 

Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali e-pošte: blackroyal.resort@gmail.com oz. nas pokličite na telefonsko številko: 0038670737373.

 

Ponedeljek - Petek09:00 - 20:00 h
Sobota09:00 - 18:00 h
Nedelja09:00 - 18:00 h
Black Royal Resort
Ime in priimek *
Elektronski naslov *
Telefon / GSM
Datum prihoda / odhoda
Število gostov *
Vaše sporočilo *

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

∼ Info ∼

Pogosta vprašanja

Cena

Kakšne so cene v Black Royal Resortu?

Bivanje v sobah: 100 EUR na osebo na noč. Apiterapija je v ceno že vključena. Medena masaža: 60 EUR na uro. Klasična masaža: 50 EUR na uro.

Domač zajtrk

Ali je v nočitev vključen zajtrk?

V nočitev je vključen domač zajtrk. Večerjo pa je mogoče dobiti ob predhodnem naročilu. Pojeste ga lahko v hiški, na terasi ali pa v prijetnem skupnem prostoru domačije, kjer se nahaja tudi naš Steak House.

Najem hiše

Ali je treba najeti celo hišo naenkrat?

Ne. Lahko najamete poljubno število sob. Vse sobe so dvoposteljne in imajo svojo kopalnico. Kuhinja in zunanje površine pa so skupne. Sicer se lahko razgledate po posesti in odkrijete zbirko avtomobilov, sončno elektrarno ali naše Black Angus govedo na paši. Stezic za sprehode vam ne bo zmanjkalo.

Znamenitosti Bele krajine

Kaj lahko še počnem v Beli krajini?

Bela krajina vas bo očarala z naravnimi in kulturnimi znamenitostmi, nenavadnimi doživetji in odlično kulinariko. Povzpnite se na Mirno goro, okopajte se v Kolpi, poiščite črnega močerila in poskusite sveže pečeno belokranjsko pogačo. Več zanimivih aktivnosti lahko poiščete tukaj: www.belakrajina.si

Black Angus

Kaj je Black Angus in zakaj je ta poseben?

Black Angus goveje meso je prepoznavno po svoji izjemni marmoriranosti, kar pomeni, da maščoba enakomerno poudari okus celotnega kosa. Meso je po peki izjemno mehko in sočno. Pri nas nudimo meso in izdelke lastne domače reje pasme Aberden Angus (Black Angus) s poreklom. Meso lahko vzamete domov ali pa vam ga pripravimo v našem Steak Housu.

Apiterapija

Kaj je apiterapija?

V apiterapijo sodijo vsi postopki, s pomočjo katerih preprečujemo, zdravimo ali rehabilitiramo človeka s pomočjo čebeljih pridelkov, ki so: med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, čebelji strup, apilarnil in čebele. Pri nas izvajamo terapijo z vdihavanjem aerosola, v katerem je mešanica medu, peloda, propolisa, eteričnih olj in feromonov, ki jih čebele razpršijo s svojimi krili.