• Edinstveno doživetje v udobnih sobah ob čebelnjaku, ki ugodno vpliva na tvoje počutje.

  • Edinstveno doživetje v udobnih sobah ob čebelnjaku, ki ugodno vpliva na tvoje počutje.

  • Edinstveno doživetje v udobnih sobah ob čebelnjaku, ki ugodno vpliva na tvoje počutje.

Apiterapija & medena masaža

∼ Black Royal Resort ∼

Posebnost našega resorta je čebelnjak, v katerem se skriva mnogo več kot le pridne čebelice s svojim zlatim zakladom. Čebelnjak se nahaja v neposredni bližini hiše. V njegovem zgornjem nadstropju vas čakata dve udobni sobi za apiterapijo ter kopalnica. V spodnjem nadstropju pa je wellness soba za medeno masažo.

 

Apiterapija je izboljševanje počutja s čebeljimi pridelki, kot so med, propolis, matični mleček in drugi. Sem sodi tudi aromaterapija v čebelnjaku. To je bivanje v bližini čebel, kjer lahko dihate zrak, obogaten z aerosolom, v katerem je mešanica medu, peloda, propolisa, eteričnih olj in feromonov, ki jih čebele razpršijo s svojimi krili.

 

Za vas smo pripravili udobno posteljo, kjer lahko počivate, spite ali berete, medtem ko poslušate brenčanje neumornih čebel in dihate prijetno dišeč zrak. Če vas zanima, kaj čebele počnejo, jih lahko povsem varno pogledate skozi steklo.

Doživite razkošje podeželja in se pustite razvajati kot zvezdniki.

Apiterapija in medena masaža

∼ Ponudba ∼

Nepozabna izkušnja

Dapibus Vulputate

Namestitev

Black Royal Resort vabi v 4 nadstandardne sobe in vas razvaja z dodatno wellness ponudbo.

Dapibus Vulputate

Apiterapija & medena masaža

Edinstveno doživetje v udobnih sobah ob čebelnjaku, ki ugodno vpliva na tvoje počutje. 

Dapibus Vulputate

Steak house

Black Royal Resort ima lastno Black Angus govedo kar daje izjemen okus zorjenim steakom.

Dodatna ponudba

∼ Prijaznost in zanesljivost ∼

Zvezdniško razvajanje v Black Royal Resortu še ni končano. Pripravili smo vam še nekaj dodatne ponudbe na samem posestvu in v njegovi okolici:

 

  • ogled Black Angus govedi na pašnikih
  • ogled največje sončne elektrarne v Beli krajini
  • ogled zbirke starih avtomobilov
  • vožnja s kočijo
  • ogled obore z jeleni, damjaki in divjimi prašiči
  • kopanje na kopališčih ob Kolpi
Dapibus Vulputate
Black Royal Resort

Privoščite si bivanje v luksuzni hišici na robu idilične belokranjske vasice.

Black Royal Resort

∼ Nastanitev ∼

Galerija

Dapibus Vulputate

Raziskovanje

∼ Odkrijte nova obzorja ∼

Black Royal Resort je odlično izhodišče za raziskovanje Bele krajine. Ta vas bo navdušila s svojo neokrnjeno naravo: povzpnite se na Mirno goro, od koder se lahko razgledate po celi pokrajini, odkolesarite po označenih kolesarskih poteh ob Kolpi in poiščite skrite kotičke med vrtačami, brezami in steljniki. Morda kje ugledate še črnega močerila – sorodnika slavne Postojnske človeške ribice.

 

Belokranjci imamo za seboj razgibano zgodovino, ki je lično predstavljena v različnih muzejskih zbirkah, v katerih boste našli vse od rimskega meča do orožja iz osamosvojitvene vojne.

 

Dodobra se lahko spoznate z običaji in tradicijami, na katere smo domačini zelo ponosni. Naš največji praznik je Jurjevanje, pri nas pa se lahko naučite še speči presto ali pogačo, izveste vse o belokranjskih pisanicah, belih lanenih oblačilih in se kot »pastirče mlado« zapodite za ovcami.

 

Seveda vas ne bomo pustili niti lačnih niti žejnih. Naša pokrajina  vabi v »trtje«, kjer vas čaka žlahtna kapljica, na kmetijah in v restavracijah pa boste našli vse od tradicionalnih domačih jedi do vrhunske kulinarike.

 

www.belakrajina.si

Cras justo odio in, egestas eget quam. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

John Doe

∼ Porta Cras Purus ∼